Volkswagen start LinkedIn-battle!

Volkswagen nieuws en forum nieuws.
Gebruikersavatar
NICO!
Forumeigenaar
Berichten: 3557
Lid geworden op: 16 apr 2011, 16:22
Type auto: BMW iX3
Locatie: Flevoland

Volkswagen start LinkedIn-battle!

Bericht door NICO! »

Afbeelding
Bij Volkswagen denken ze heel 2.0, en dus hebben ze voor hun nieuwste campagne http://www.LinkedUit.nl een primeur voor haar merk te pakken: een battle met je LinkedIn profiel als inzet. Beschik jij over een ijzersterk profiel, en durf je de strijd aan met jouw connecties, dan ligt er een mooie prijs voor het oprapen: de speler met de meeste punten maakt namelijk tot het einde van de spelperiode (10 juni 2011) kans op een ‘brand new sparkling’ Volkswagen Passat.

Het werkt als volgt: via LinkedUit worden de LinkedIn-profielgegevens van uitdager en de uitgedaagde connectie met elkaar vergeleken. Deelnemers nemen het met hun opleiding, werkervaring, referenties en het aantal connecties tegen elkaar op. Voor elk onderdeel zijn punten te behalen, en wie aan het einde van de circa drie minuten durende ‘battle’ de meeste punten heeft, kan zijn zege direct delen via o.a. Facebook en Twitter. Kies jij je tegenstanders slim uit op LinkedUit.nl, dan scoor je de meeste punten.
Hoe hoger het puntenaantal, des te meer kans op de hoofdprijs: een Volkswagen Passat ter waarde van 38.000 euro.* Appeltje, eitje toch? Ready? FIGHT!

* Kijk voor de voorwaarden op http://www.linkeduit.nl
Groeten, Nico
Plaats reactie

Terug naar “Nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 121 gasten