Band plakken

Alles over de velgen, banden. onderstel en remmen keuzes van jouw GTI
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dirk
Berichten: 979
Lid geworden op: 16 apr 2011, 22:25
Type auto: Golf MK5 GTI
Locatie: Raamsdonksveer
Contacteer:

Band plakken

Bericht door Dirk »

Weet er iemand trouwens een bandenspecialist in omgeving breda die banden kunnen plakken doormiddel van koud vulcaniseren ofzoiets? Ik heb namelijk een bijna nieuwe band liggen (+/- 750 km mee gereden) en daar is een schroef in gekomen. Er zat dus een klein gaatje in en heb toen de band willen laten maken bij mijn bandenspecialist, alleen die kon hem niet maken omdat hij met plugjes werkte en het gat net 1mm te groot was om hem te mogen maken ivm de snelheidscodering en heb toen een nieuwe band gekocht à 225 euro . Nu las ik ergens dat koud vulcaniseren (ofzoiets) het beste was om de band te plakken, en zit er aan te denken om het bij die ene band te laten doen en die als reservewiel te gaan gebruiken... Iemand tips/sugesties/adresjes?

alvast bedankt!
Audi A4 1.8 TFSI
MarcoGTI
Berichten: 50
Lid geworden op: 17 aug 2011, 22:05
Type auto: Golf MK7-5 GTI PP
Locatie: Groene hart

Re: Band plakken

Bericht door MarcoGTI »

Beetje late reactie maar je hebt plugjes in verschillende diktes(ik bedoel nu de plugjes die je gebruikt bij het repareren van binnenuit) weet niet hoe dik zijn plugjes waren maar als een gat 1mm te groot is voor een grotre plug is het beter om de band weg te gooien want dan is het karkas ook teveel beschadigd en kan dat idd problemen geven op hogere snelheid.
MK7.5 GTI PP DSG 2018
Ex. MK5 GTI 2007
Konjo
Berichten: 139
Lid geworden op: 14 jun 2011, 15:29
Type auto: Golf GTI MK6

Re: Band plakken

Bericht door Konjo »

Ik heb mijn band nu twee keer laten plakken bij een profile tyre center en dat werkte perfect moet ik zeggen. Rond de 22 euro.
Plaats reactie

Terug naar “Velgen / Banden / Onderstel / Remmen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 64 gasten